Proljetna akcija s kodom PROLJECE3

04.06.21. #Akcije
Kod proljece3

'Proljeće je, a u meni nemir' dobro su poznati stihovi pjesme Luke Nižetića, no ovog proljeća koje je tek započelo nemate potrebe za nemirom, barem kada želite nabaviti kvalitetne proizvode iz naše web trgovine eMundia.hr. Naime, ovog proljeća nudimo vam dodatni popust od tri posto na sve, baš sve proizvode iz naše relevantne ponude. Kako biste ostvarili popust potrebno je samo prilikom naručivanja odabranog proizvoda unijeti kod PROLJECE3 u za to predviđenu rubriku. Kao što možete vidjeti, ostvariti popust nikada nije bilo lakše!

U proljeće većinu najčešće zanima ponuda koja se odnosi na vrt, primjerice kosilice, vrtni alat, bazeni, vrtni kamini i kuhinje te razne podloge za vanjske prostore. Ako kliknete na vrtni alat, otvorit će vam se poseban dio koji se odnosi na benzinske kosilice. Tada možete uočiti kako sve vrtne kosilice već imaju popust od 18 posto, a ako se odlučite za jednu od njih, uz tih 18 posto dobit ćete i dodatnih 3 posto popusta i jedino što trebate napraviti jest unijeti kod PROLJECE3. Ništa lakše, ništa jednostavnije, a kupnja kod nas postaje još pogodnija i privlačnija!

Ako pak kliknete na vanjske masažne bazene, vidjet ćete da su neki od njih već na popustu od četiri do deset posto. No, odlučili smo ovog proljeća počastiti sve naše vjerne kupce, ali i one koji se za online kupovinu u našem web shopu odlučuju po prvi put i darovati vam dodatni popust. Kada se odlučite investirati u neki od vanjskih bazena (a to je investicija koju zasigurno nećete požaliti), uz već navedeni popust za određeni proizvod, dobivate i jedinstveni proljetni popust od 3 posto ako ukucate kod PROLJECE3.

U rubrici 'dom' u svojoj ponudi imamo različite vrste sudopera, armature te kuhinjskih dodataka, a od sudopera nudimo samo ekstra kvalitetne sudopere koji dolaze od proizvođača Alveus i Deante. Prilika vam je da već danas dođete do jednog od ovih hvaljenih proizvoda zahvaljujući dodatnom popustu kojeg vam nudimo cijelo proljeće. Potrebno je ukucati promo kod PROLJECE3 i zaradit ćete dodatni popust od 3 posto na bilo koji od sudopera, armature ili kuhinjskih dodataka.

Proljeće je mnogima omiljeno godišnje doba, a uz našu ponudu i ekstra popust postat će još omiljenije jer vam omogućuje dolazak do dodatne uštede. Možda je upravo sada pravo vrijeme doći do nečega što ste odavno priželjkivali – klima uređaja, vrtnog alata, bijele tehnike, kupaonske opreme i još mnogo drugih proizvoda iz našeg bogatog asortimana u internetskoj trgovini eMundia.hr. Kao što možete primijetiti, većina naših proizvoda već je na određenom popustu, a sada smo se odlučili otići i korak dalje te na baš sve proizvode, bez obzira u kojoj kategoriji, bez obzira na kojem se popustu već nalazili, dodati popust od 3 posto. Kako biste ga ostvarili potrebno je zapamtiti kod PROLJECE3 i unijeti ga u za to predviđenu rubriku i time je cijeli vaš posao završen. Ako ste se odlučili kupiti dva ili više proizvoda iz naše trgovine, opet na kraju kupovine upisujete kod PROLJECE3 te vam se popust od 3 posto dodaje na cjelokupni iznos kupnje. Sve je vrlo jednostavno i doslovno u nekoliko klikova!