Pripremite najbolja blagdanska jela u našim pećnicama

12.21.20. #Članki
Pećnice Amica Simfer

Za blagdane, osim provođenja vremena s najmilijima, jedna od najvažnijih stavki je, naravno – dobra hrana. U vrijeme prije blagdana kuhinje, a prije svega pećnice rade punom parom jer zna se – najbolja se jela spremaju upravo u jakim, vrućim pećnicama. Sjetite se samo pečenki, keksića, zapečenog povrća, obilja kolača… sve ovo bilo bi nezamislivo bez dobre pećnice pa ako mučite muku podešavanjem temperature ili stalnim pomicanjem rešetke gore i dolje na svojoj staroj pećnici, možda je pravo vrijeme da se upravo ovih blagdana počastite novom pećnicom? Ako je vaš odgovor DA, posjetite našu internetsku trgovinu i dodatnim popustima nabavite jednu od široke ponude Amica ili Simfer pećnica.

Amica i Simfer poznate su marke pećnica koje novim tehnologijama pečenje podižu na sasvim novu razinu te ono postaje doživljaj u kojim se uživa svim osjetilima. Također, radi se o većinom ugradbenim pećnicama pa vaša kreativnost dodatno dolazi do izražaja – ako vam je pećnica do danas uvijek stajala u donjem dijelu kuhinje, možda je sada pravo vrijeme da ju postavite u razini očiju?

Gdje god postavili ovakvu vrstu pećnice, jedno je sigurno – kvaliteta će vas oduševiti.

Primjerice – Simfer ugradbena pećnica B6ES108RSB – radi se o pećnici koja će vas prvo privući svojim izgledom, a potom i izvedbama. Naime, radi se o pećnici u bež boji koja ima izradu ručke i prednjeg stakla u retro stilu. A kada govorimo o funkcijama, ima ih šest, kapacitet joj je 60 litara, ima hladna dvostruka vrata, svjetlo, jednu rešetku i jednu duboku pliticu, a raspon temperature joj je od 40 do 240 stupnjeva Celzijevih. Upravljanje pećnicom je jednostavno preko gumba te je jamstvo na ovaj jedinstveni proizvod punih pet godina!

A kada govorimo o Amica pećnicama, želimo vam predstaviti ugradbenu pećnicu ED57527B X-TYPE PYRO. Ova pećnica zadnji je krik tehnologije na ovom polju. Ima zaslon osjetljiv na dodir preko kojeg se upravlja funkcijama kojih u ovom slučaju ima čak 19 – primjerice funkciju za pečenje kruha, pizze, itd. Kapacitet joj je 77 litara, a na vratima ima 4 sloja stakla te su uvijek hladna što je važno ako imate malo dijete koje je s vama često u kuhinji i sve dodiruje. Raspon temperature je od 30 do 280 stupnjeva Celzijevih, a također ima funkciju brzog zagrijavanja, što konkretno znači da od 0 do 150 stupnjeva dođe za samo 4 minute (priznajte, ovo vas je pomalo asociralo na brze automobile koji od 0 do 100 km/h dođu za samo 4 sekunde, ali u svijetu pećnica između te dvije stvari bi se doista mogao staviti znak jednakosti!). U cijenu je uključena jedna rešetka i dvije plitice, od čega je jedna non – stick plitica, a i ova će vas pećnica osvojiti kada je prvi put pogledate jer je u crnoj, izrazito elegantnoj izvedbi. Još će vas više oduševiti kada saznate da je energetski razred A+ te ima garanciju od čak pet godina.

Kao što ste vidjeli na ova dva primjera, Amica i Simfer nude doista kvalitetne, lijepe i povoljne pećnice. Probajte zamisliti savršenu pećnicu za svoju kuhinju, a onda kliknite u naš web shop – sigurno je da ćete je pronaći!