Odlični popusti na vrtne kamine

03.25.21. #Akcije
Vrtni kamini popusti

Vrtni kamin središte je lijepo i prije svega praktično uređenog vrta. Naime, uz njega i stol sa stolicama najvažniji je dio vrta u vrijeme toplijeg dijela godine jer se na tom mjestu uvijek priprema ukusna hrana te okuplja obitelj, rodbina i prijatelji. U današnje doba korone i stalne zabrane velikih okupljanja, upravo vrt s kaminom može postati mjesto koje će nas sačuvati od ludila modernog svijeta, u kojem ćemo se s nekoliko dobrih prijatelja opustiti i napuniti toliko potrebnom pozitivnom energijom.

Vrtni kamini na odličnim su popustima u našoj web trgovini stoga ne zaboravite kliknuti i provjeriti što vam nudimo. Glavni proizvođač ove vrste kamina je Palazzetti iz Italije koji već desetljećima izrađuje visoko kvalitetne proizvode. Diljem svijeta poznat je upravo po vrtnim kaminima, a radi se o estetski lijepim proizvodima koji su trajni i izdržljivi. Vrt je mjesto u kojem ima mnogo sunca, ali i kiše i snijega, vjetra i zapravo kamin je izložen svim vremenskim uvjetima koji su najčešće veoma surovi. No, Palazzetti kamini su izrađeni kako bi to sve izdržali.

Palazzetti vrtni kamin Capri 2

Ovo je vrtni kamin koji ima sve što vam je potrebno – otvoreni dio za loženje vatre i pripremu hrane, mali izduženi radni stol, pećnicu te dio za odlaganje drveta. Tu je i sustav fast-fire box s ladicom za pepeo i funkcijom cirkulacije zraka, a također i vrata peći su od lijevanog željeza i imaju prozor od keramičkog stakla i termometar. Ovaj je kamin trenutno na popustu od 12 posto te ga možete nabaviti po povoljnoj cijeni u usporedbi s drugim kaminima iste kvalitete koji se trenutno mogu pronaći na hrvatskom tržištu.

Palazzetti vrtni kamin Siviglia

Želite li ipak nešto znatno manje i k tome roštilj bez dimnjaka, onda kliknite na ovu ponudu. Osim toga i popust će vas oduševiti. Naime, vrtni kamin Siviglia ima popust od čak 38 posto. Cijeli roštilj izrađen je o marmotech smjese, a marmotech je posebna smjesa mramornog granulata otporna na visoke temperature te je glavna značajka ovog materijala da ne treba bojenje. Radi se o manjem vrtnom kaminu kojem je težina svega 280 kilograma.

Palazzetti vrtni kamin Orlando

Imamo i veće popuste. Da, dobro ste čuli! Ovaj vrtni kamin je na popustu od čak 40 posto! U sebi ima dio za loženje vatre i pripremu hrane, potom dva dijela za odlaganje posuđa i / ili drva / ugljena te radnu plohu koja je reverzibilna, dakle može se složiti ili na lijevu ili na desnu stranu kamina, osvino od onoga što je vama potrebnije. Ovaj kamin može se ložiti ili na drva ili na ugljen te ga je potrebno prebojati prije nego se počne upotrebljavati.

Palazzetti vrtni kamin Laguna

Ovaj je odlični kamin na popustu od čak 42 posto! Ima tri razine namještanja rešetke. Radna je površina od marmotech smjese i ujedno je vodootporna. Prije upotrebe preporučuje se cijeli kamin premazati impregnacijskom tekućinom kako bi se zaštitio, ali također nakon toga i bojom za kamine ili bojom za fasade radi dodatne zaštite.

Povoljni i kvalitetni vrtni kamini nikad nisu bili dostupniji!