Nova koda za popust PALA5

08.09.21. #Akcije

Palazzetti je poznato ime več preko 60 godina i jedna je od vodećih kompanija na području grijanja. Osnovana je daleke 1954. godine u Italiji, točnije u Pordenoneu. To je obiteljska tvrtka od samog početka koja je okupila različite generacije koje rade na istom mjestu i kojima je cilj samo jedno: grijanje domova na prirodan način, maksimalna učinkovitost i minimalna potrošnja kako bi ponudili optimalnu udobnost bez štete po okoliš. 1972. godine započeli su s industrijskom proizvodnjom kamina, koji su bili prava novost na tržištu, jer nisu bili samo lijepi i kvalitetno izrađeni, već su bili i laki za upotrebu.  Kaminski peći i kaminski ulošci razvijeni su u skladu s najvišim tehnološkim standardima i punim poštovanjem okoliša, testirani i certificirani od strane najprestižnijih europskih instituta, kao i udruga za zaštitu potrošača i okoliša.

U našoj internetskoj trgovini eMundia.hr vam iz programa Palazzetti nudimo širok asortiman proizvoda, sve od kaminskih uložaka na drva, peći na drva pa sve do vrtnih kamina.

Talijanski dizajn poznat je i vidljiv u svim svojim Palazzetti proizvodima. Funkcionalnost, estetika i inovacije su važna učinkovitost kamina i peći i glavne su smjernice kod proizvodnje Palazzetti.

KAMINSKI ULOŠCI NA DRVA ili PELETE: Ekološki, robusni, otporni na vrijeme, s visokim certificiranim prinosima, mogu zagrijati cijele domove. Naši kamini na drva imaju dvije vrste sustava grijanja, zrak ili voda, a dizajnirane su za dvije vrste potreba: za one koji već imaju ložište i namjeravaju ga zamijeniti novim bez mijenjanja strukture i obloga i stoga samo umetanje novog kamina u prostor starog, ili za one koji namjeravaju ugraditi novo ložište za oblaganje pomoću širokog raspona obloga Palazzetti. U ponudi su razne dimenzije od manjih, do večih, različitih nominalnih snaga, od 6.5kW pa sve do 20 ili više kW.  S širokim staklokeramičkim vatrootpornim vratima koje se otvaraju s lijeva ili desna. Neki od njih imaju i patentiran sustav VDF, to znači da taj sustav sprječava ispuštanje dima i omogućuje optimalni usis dimnjaka u svim uvjetima. 

VRTNI KAMINI: U našoj internetnoj trgovini na eMundia.hr možete pronaći ljetne kuhinje PALAZZETTI, koje se odlikuju kvalitetom, dugotrajnošću i što je jako važno, po odličnim cijenama. U ponudi imamo nekoliko različiti dizajna i različiti modela. Svako može pronaći odgovarajuću veličinu i odgovarajući dizajn za svoj ukus i svoje potrebe. Uz to možete da pronađete i pojedinačne elemente, kao što su radne ploče, kutne radne ploče, sudopere sa ili bez ventila, roštilje, krušne peči i još mnogo drugih elemenata. Ono po čemu su također specifični jest i činjenica da nude mogućnost izrade vrtnih kamina po mjeri.

Želite li i vi obogatiti svoj vrt, terasu ili dvorište jednim vrtnim kaminom na kojem ćete moći roštiljati, peći ili jednostavno uživati u pogledu na otvoreni plamen, svakako razmislite o Palazzetti  vrtnim kaminima. Njihova je ponuda široka, dizajn lijep i vrlo je lako pronaći nešto što se uklapa u gotovo pa svaki vrt. A upravo tako možete obogatiti svoj dnevni boravak talijanskim dizajnom kaminskim ulošcima ili samostojećim pećima.

I na kraju to još nije sve, s kodom za popust PALA5 ostvarite dodatni popust za sve proizvode Palazzeti. Ne oklijvajte, naručite i iskoristite tu jedinstvenu priliku. Jednostavno upišite u narudžbu kod za popust PALA5.