Kuhinjske armature Alveus

05.06.21.
Kuhinjske armature Alveus

Brend ALVEUS ima tradiciju na tržištu dužu od 50 godina. Postali su prepoznatljivi na tržištu kako po kvaliteti tako i po modernom dizajnu koji prati svjetske trendove. Nude široku paletu proizvoda, od sudopera, kuhinjskih armatura, posuda za odvojeno skupljanje odpada, gastronorm posuđa i prateće opreme za kuhinje.

U našo internetnoj trgovini eMundia nudimo vam izuzetno raznolik i bogat izbor različitih modela ALVEUS proizvoda, pa tako i bogatu ponudu modela kuhinjskih armatura prikladnih za svaku kuhinju.

Kupovinom ALVEUS kuhinjskim armaturama nećete progriješiti, jer njihove kuhinjske armature su tehnološki dovršene, različitih su oblika i modela, tako da možete za sigurno pronaći vrhunsku za vašu kuhinju, bila to tradicionalna ili moderna kuhinja. Kupiti je moguće različite dizajne u pogledu načina ugradnje, rada, oblika, obrade površine i boje koje nude mnoštvo kombinacija. Kuhinjske armature postale su sofisticirane, elegantne, svestrane i praktične.

U ponudi imamo raznovrsne kuhinjske armature ALVEUS:

  • Kuhinjske armature na izvlačenje i armature sa funkcijom tuša – jako praktiče i daju više slobode kada petere posuđe u sudoperu
  • Savitljive i potopne kuhinjske armature – moderne kuhinje sve više imaju »pogled« iza sudopera, zato su ovakve kuhinjske armature primjerne za zahtjevniju montažu i lako ih je skloniti prilikom otvaranja prozora jer bi obično smetale
  • Kuhinjske armature s ručkom na vrhu – klasičan i elegantan izgled, idealne i funkcionalne. Brz i lak pristup ručki.
  • Armature namijenjene spajanju filtera za vodu – možete priključiti filter za vodu za čiščenje svih nečistoća koje kvare kvalitetu i okus vode.

ALVEUS kuhinjske armature su izrađene iz mesiga ili nehrđajućeg čelika s različitim površinskim obradama. Tu možete pronaći sledeče obrade:

  • Srebrna klasika
  • Monarch kolekcija
  • Različite boje

Srebrna klasika- najčešći i najprepoznatiljiviji izgled kuhinjskih armatura. Tu možete birati klasičan polirani krom, sijajnu ili mat verziju, ili pak satensku površinu.

Monarch kolekcija - to su kuhinjske armature premazane slojem keramičkog nitrida, koje se mogu dobiti u različitim sijajnim nijansama. To je vrhunska kolekcija koja je dostupna u četiri nijanse- ZLATO, BAKAR, ANTRACIT i naravno BRONCA.

Različite boje - površinu kuhinjske armature se obradi na takav način da su obojane u različite boje. Imate izbor mnogih zemljanih tonova ili se možete odlučiti na modernu crno – bijelu kuhinjsku armaturu, koja daje eleganciju , otmjenost i uglađenost.

Sve boje kuhihnjskih armatura možete kombinirati s bojom sudopera u istoj nijansi.

Čiščenje i njega kuhinjskih armatura je jako nezahtijevna i jednostavna, sve što trebate je fina krpa, malo vruće vode i tekući deterdžent za pranje posuđa. Operete, obrišete i vaša armatura je kao nova.

ALVEUS daje garanciju dugih pet godina za kuhinjske armature i njene sastavne dijelov što samo govori u prilog kako se radi o vrhunskim i sofisticiranim proizvodima, a k tome i estetski lijepo izrađenim s izrazito elegantnim linijama. A također daju i jamstveni rok dvije godine na površinski sloj.

Dakle, mnogo je modela i kombinacija kuhinjskih armatura u ponudi web trgovine eMundia.hr. A za koji ćete se vi odlučiti? Za bilo koju kuhinjsku armaturu se odlučite, sigurni smo da nećete pogriješiti u odabiru pravog modela za vašu kuhinju, bila to moderna ili tradicionalna. Jednostavno če se uklopiti!