Jeftinije opremite kuhinju s OONI proizvodima

05.03.22. #Članki

Ooni je kompanija za proizvodnju vanjskih pećnica za pizze, sjedište joj je u Edinburghu u Škotskoj, a proizvodno postrojenje u Kini. Posebnost kompanije je što je 2012. godine lansirala prvu vanjsku pećnicu za pizze u kojima se brzo dostižu visoke temperature (do čak 500 stupnjeva Celzijevih), a pizze ispeku ekspresno i još bolje nego u pizzerijama. Iste godine je i otvorena kompanija u kojima se proizvode ovakve pećnice, ali i sva pripadajuća oprema te je zanimljivo kako su je otvorili supružnici iz Finske. Sve je započelo kao crowdfunding kampanja na Kickstarteru i ubrzo se pretvorilo u uspješnu poslovnu priču koja se proširila na cijelu Europu.

U web shopu eMundia.hr imamo u ponudi OONI pećnice i pripadajuću opremu te smo upravo opremu za pećnice odlučili staviti na posebnu proljetnu akciju. Naime, nudimo vam 10 % popusta na sve OONI proizvode iz našeg asortimana, a kako biste ga ostvarili potrebno je unijeti kod OONI10.

Primjerice, jedan od proizvoda na popustu je i OONI tava od lijevanog željeza Dual Sided Grizzler. Izrađena je od visoko kvalitetnog materijala koji je izrazito otporan na visoke temperature koje se stvaraju u pećnici, a također ima i ručke koje se mogu ukloniti što je izrazito praktično prilikom stavljanja i vađenja tave u i iz pećnice. Uz ovo ima dvije površine, glatku i grill površinu, koje se mogu zamijeniti po potrebi. Ovo je odlična tava za pripremu sve vrste hrane, od mesa i ribe preko krumpira pa sve do laganih vrsta povrća. Uz tavu se dobiva i drveni podmetač koji je otporan na toplinu i odlično će poslužiti kada vruću tavu izvadite iz pećnice.

OONI zaštitna navlaka Koda također može biti vaša uz popust od 10 % ukoliko iskoristite kod OONI10 prilikom narudžbe. Radi se o torbi i zaštitnoj navlaci, dakle 2 u 1 proizvodu koji će služiti za prijenos pećnice, ali i kao njezina zaštita od vremenskih neprilika. Izrađena je od aluminija i poliestera, ima dvije izdržljive ručke te joj je težina svega pola kilograma.

OONI nož za rezanje pizze još je jedan od proizvoda na našoj posebnoj akciji. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i izrazito je oštar te oblikom posebno prilagođen rezanju pizze. Prikladan je i za pranje u perilici posuđa te je potrebno izbjegavati ga čistiti agresivnim sredstvima.

A tu je i OONI kamen za pizzu koji je izrađen od posebnog kamena kordijerita te je pogodan za pečenje pizza i ako nemate posebnu OONI pećnicu. Naime, može se staviti u običnu pećnicu koju imate te tako ispeći vrhunska pizzu. Veličina mu je 336 x 342 x 10 mm.

U ponudi imamo i OONI tavu od lijevanog željeza Skillet. Ovo je tava s ravnim dnom te je odlična za pečenje mesa, ribe i povrća. Ima ručku koja se može otkačiti kada se tava stavi u pećnicu, a u kompletu je i drveni podmetač otporan na toplinu.

Opskrbite se i OONI lopaticom za tijesto koja je od nehrđajućeg čelika i plastike te služi za jednostavno miješanje tijesta za pizzu, ali i bilo kojeg drugog tijesta.