Iskoristite akcijski kod GRIJANJE5 i ostvarite dodatni popust

10.03.21. #Akcije

Iako nam se ove godine ljeto odužilo i još nije započela prava sezona grijanja, sasvim je izvjesno kako će prava jesen prije ili kasnije zakucati na vrata i prisiliti nas na zagrijavanje svojih domova. Stoga, ako još uvijek nemate riješeno pitanje grijanja, pravo je vrijeme da to učinite. Jedna od opcija koja vam se nudi jest i široka paleta uređaja za grijanje na različite energente u našoj web trgovini eMundia.hr. Nudimo vam peći na drva, kaminske uloške, radijatore te infracrveno grijanje, a svi ovi proizvodi još su povoljniji jer cijelu jesen imamo dodatni popust na sve njih, potrebno je samo prilikom kupnje upisati kod za popust: GRIJANJE5 i dobit ćete pet posto popusta.

Nordica peć na drva Svezia New 12.5 kW samo je jedna od peći u našoj trgovini koju možete naručiti uz kod za popust GRIJANJE5. Radi se o peći poznatog proizvođača Nordica koja je jedan od tehnološki najnaprednijih peći na drva koja se može pronaći na tržištu. U sebi ima niz inovacija kao što je primjerice Post-Combustion System što označava sistem naknadnog izgaranja koje omogućuje smanjenu emisiju štetnih plinova te tako zadovoljava visoke europske standarde zaštite okoliša. Tu je i tehnologija Resistant Door koja označava vrata izrađena od lijevanog željeza i omogućavaju savršeno brtvljenje i očuvanje topline, a ne zaboravimo ni na Clean Glass Control tehnologiju koja je zaslužna za uvijek čisto staklo na vratima peći jer onemogućuje nakupljanje pepela, čađe i ostale prljavštine. Ovo staklo može podnijeti temperaturu i do 750 stupnjeva Celzijevih. Ispod ložišta je prostor za pohranu drva, a iznad je ploča koja služi za grijanje hrane što je vrlo praktično. Izgled peći je retro i u crvenoj je boji što će estetski podignuti bilo koji prostor.

Vigo električni radijator bijele boje može biti vaš uz pet posto popusta, a prilikom narudžbe unesite kod GRIJANJE5. Radi se o radijatoru koji svu utrošenu električnu energiju pretvara u toplinu, dakle sa stopostotnom učinkovitošću. Radijator je opremljen nizom senzora, primjerice jedan od njih je senzor za otkrivanje pokreta te ako nikoga nema u prostoriji, grijanje i potrošnja električne energije se smanjuju. Tu je i senzor za prepoznavanje otvorenih vrata i prozora koji služi smanjenju grijanja kako ne bi došlo do uzaludnog rasipanja energije. Radijator ima i sigurnosnu zaštitu za djecu.

Sunpower infracrvena grijaća ploča 750 W samo je jedna ovakva vrsta ploče iz naše ponude. Infracrveno grijanje postaje sve popularnije jer štedi električnu energiju i maksimalno je iskorištava za grijanje, a zbog posebnih ploča lako se održava jednom postignuta temperatura. Naime, ove ploče ne zagrijavaju zrak već čvrste plohe i tekućine, zbog čega je toplina ravnomjernija i dulje se održava nego kod klasičnog grijanja. Ovakve infracrvene ploče već se duge koriste u medicini, na primjer u inkubatorima na novorođenčad. Ove ploče osim što griju također uklanjaju plijesan i vlagu, vijek trajanja im je do 35 godina, a proizvođač nudi garanciju od čak 12 godina. Želite li i vi investirati u sigurno i zdravo grijanje, prilikom narudžbe unesite kod GRIJANJE5  i ostvarite pet posto popusta.