Hladnjaci Amica na zalihi

08.13.21. #Članki

Amica je jedan od najpoznatijih i ujedno vodećih proizvođača bijele tehnike na svijetu. Amica Grupa započela je svoj put davne 1945 godine, u Poljskoj, s sjedištem kompanije u gradu Wronki. Svoje proizvode distribuiraju ne samo u cijeloj Europi već i na većini drugih kontinenata. Posljednjih je godina postala popularna po hladnjacima, kako ugradbenim, tako i samostojećim a osim hladnjaka, bavi se i proizvodnjom mikrovalnih pećnica, perilicama rublja i posuđa, usisavačima, električnim štednjacima te raznim kuhalima.

Amica kao što smo več napisali, najpoznatiji su po kvalitetnim i cjenovno prihvatljivim hladnjacima. Samo pogledajte neke specifikacije od Amica hladnjaka i odma će vam biti jasno da su Amica hladnjaci suvremeni i hladnjaci nove generacije, elegantni, sofisticirani, praktični i najvažnije ekonomični.

U našoj internetskoj trgovini na eMundia.hr imamo u ponudi samostojeće, ugradbene, s dijelom za zamrzavanje koji je gore ili dolje i naravno raznih veličina. A važno je napomenuti da nudimo hladnjake i u više boja, kao što je klasična bijela, crvena, žuta ili čak i crna. A što je još važnije sve hladnjake imamo na zalihi i odma nakon vaše narudžbe vam jih šaljemo na vašu kućnu adresu.

A evo i nekoliko funkcija zašto tvrdimo da su Amica hladnjaci, hladnjaci nove generacije:

  • NO FROST TEHNOLOGIJA: Svi znamo da se unutar hladnjaka na stijenkama pojavi mraz ili led. Amica ima NoFrost tehnologiju što znači inteligentno hlađenje bez vlage, mraza ili leda. Rješenje radi tako da se je u hladnjaku kontuinirana cirkulacija hladnog zraka, čime se sprečava nakupljanje mraza i leda. Na takav način namjernice ostaju svježe duže vremena.
  • - FUNKCIJA SUPER HLAĐENJA: Bili ste u kupovini i donesete kući veliki broj namirnica koje moraju u hladnjak a fukcija super hlađenja vam omogućuje brzo hlađenje velikog broja proizvoda. Ova super funkcija posebno dođe dobro u ljetnim danima kada je vruće. Tako brzo ohlađeni proizvodi zahvaljujući toj funkciji ostaju duže sviježi, zadržavaju okus, aromu i hranljive vrijednosti.
  • FUNKCIJA BRZOG ZAMRZAVANJA: Hladnjaci koji imaju zamrzivač imaju i fuknciju brzog zamrzavanja. Ta funkcija smanjuje vrijeme zamrzavanja do apsolutnog minimuma. Na taj način isto svi proizvodi zadržavaju svoje prehrambene vrijednosti.
  • PODEŠAVANJE: Unutrašnjost hladnjaka možete podešavati skladno vašim potrebama. To znači možete podešavati police a i ne samo to, nego sve police imaju i poseban rub što sprečava prolivene tekučine da kapaju na druge proizvode. Sve pregrade u vratima su podesive tako da možete iskoristiti maksimalni prostor. Pregradu jednostavno postavite na željenu visinu i imate pristup drugim proizvodima. Unutra je i polica za spremanje pi9ća vodoravno, što je pogodno za hlađenje vode ili vina. Unutra je i posebna polica na vratima koja omogućuje podhranu velikih boca ili kartonske embalaže sokova. Vrata možete prilagoditi vašim potrebama, lijevo ili desno, tako da se uklope jednostavno i savršeno u vašu kuhinju.

Kao što možete vidjeti na ovih par primjera naprednih funkcija Amica hladnjaka, mnogo je razloga da naručite Amica hladnjak za vašu kuhinju. Sve Amica hladnjake imamo na zalihi u našem centralnom skladištu i odma poslije narudžbe šaljemo jih na vašu kućnu adresu. Na uređaj ćete, ukoliko se odlučite baš za njega, imati garanciju od dvije godine. Kliknite na eMundia.hr i provjerite!