Elica ploče za kuhanje na akciji

03.14.22. #Akcije

Mnogo je razloga za preuređenje kuhinje – kada želimo sve ono staro i pohabano izbaciti te napraviti nešto novo, što će raditi besprijekorno i  k tome manje zagađivati okoliš te trošiti manje energije. Jedna od najkorištenijih stvari u svakoj kuhinji, između ostalog je svakako ploča za kuhanje ili štednjak, ovisno što odaberemo. Štednjaci su samostojeći, dok se ploče za kuhanje ugrađuju u kuhinje koje se izrađuju po mjeri pa kod potpunog preuređenja kuhinje upravo ploče za kuhanje postaju najbolji izbor jer odlično pristaju, mogu se ugraditi točno po osobnim preferencijama i na točno željenom mjestu.

U internetskoj trgovini eMundia.hr na posebnoj proljetnoj akciji imamo Elica ploče za kuhanje. Radi se o akciji od 6 % popusta na sve ploče ovog proizvođača, a kako biste ostvarili navedeni popust potrebno je prilikom narudžbe na za to predviđeno mjesto unijeti kod SUPER6.  

Kako bismo vam pomogli u izboru optimalne Elica ploče za kuhanje, ovdje je izbor nekoliko njih:

ELICA PLINSKA PLOČA ZA KUHANJE S UGRAĐENOM NAPOM NIKOLATESLA FLAME

Radi se o doista odličnom paketu proizvoda u kojem nećete dobiti samo ploču za kuhanje već i napu, a sve uz popust od 6 %. Nije li ovo jednostavno sjajna vijest? Ploča ima čak 5 kola za kuhanje na plin što je nekonvencionalno budući da klasični štednjaci imaju obično po 3 ili 4 kola za kuhanje. Kola na ovoj ploči su različite veličine i snage što je idealno za velike obitelji kada je odjednom potrebno imati više posuda za kuhanje na ploči. I izgled same ploče osvojit će vas na prvu jer će unijeti dašak modernosti i prije svega industrijskog stila u kuhinju. A kada govorimo o napi koja se nalazi u kompletu, treba reći da zahvaljujući Revolution Filteru prag filtriranja prelazi 80 % za razliku od klasičnih napa kod kojih je to oko 60 %. Garancija na cijeli set je 2 godine.

ELICA INDUKCIJSKA PLOČA ZA KUHANJE S UGRAĐENOM NAPOM NIKOLATESLA SWITCH BL/F 83 RECIRKULACIJSKA VERZIJA

Ovo je još jedan set koji će odlično pristajati svakoj kuhinji. Ako ipak više volite kuhanje na električnu energiju, indukcijska ploča prava je stvar za vas. Ploča ima 4 područja za kuhanje, tajmer, sigurnosno isključivanje, a posebno treba istaknuti tehnologiju nazvanu Temperature Manager – postoje tri temperature i to od 42, 72 ili 92 stupnja Celzijeva koji su optimalni za kuhanje određene hrane kao što su razni umaci ili samo za održavanje hrane toplom. Također, ploča ima i tako zvani Bridge Zone što označava tehnologiju spajanja dvije ploče i kuhanje veće količine hrane, idealno za događaje s puno ljudi ili velike obitelji. I ploča i napa su u energetskom razredu A+ te imaju garanciju od 2 godine.

ELICA INDUKCIJSKA PLOČA ZA KUHANJE S UGRAĐENOM NAPOM NIKOLATESLA LIBRA BL/A/83 VENTILACIJSKA VERZIJA

I ova ploča za kuhanje u kompletu s napom može biti vaša uz popust od 6 % ukoliko unesete kod SUPER6. Komplet je u energetskom razredu A te ima garanciju od 2 godine. Uz sve već poznate kvalitete Elica ploča za kuhanje, ova ima i dodatni pokazatelj zaostale topline, automatsko zagrijavanje i sigurnosno zaustavljanje.