Dodatna oprema za kuhinju

07.05.21. #Članki
Dodatna oprema

U kuhinji nikada dosta elemenata, dobrih sudopera i općenito opreme. Prostorija je to u kojoj se stalno nešto novo događa, kreativnost je na 100 posto i rađaju se uvijek neke nove ideje. Dodatne opreme nikada dosta pa provjerite našu internetsku trgovini eMundia.hr te izaberite što vam je potrebno.

Kod dodatne opreme za kuhinje imamo nekoliko kategorija, a to su – sifoni za sudopere, dozatori za deterdžent, cjedila za sudopere, daske za rezanje te ostalo.

Kada govorimo o daskama za rezanje, u ponudi imamo drvene i staklene. Svaki dobar kulinarski majstor zna da je daska za rezanje važan dio kuhinjskog pribora jer za odlično jelo uvijek treba nešto lijepo nasjeckati na jednake dijelove. Primjerice Alveus drvena daska za rezanje je u boji oraha, a veličina joj je 250 x 418 centimetara. Teška je kilogram i pol, što znači da je stabilna, robusna. Preferirate li staklo, preporučujemo Alveus staklenu dasku veličine 215 x 355 milimetra, a u bijeloj je boji s dva crna ruba na duljoj stranici. Težina joj je dva i pol kilograma.

A kada spominjemo posude za cijeđenje, treba znati da postoje od različitog materijala i s različitim rupama kroz koje otječe tekućina. Primjerice Alveus Intermezzo posuda za cijeđenje četvrtastog je oblika i ima rjeđe postavljene i veće rupice za cijeđenje. Težina cjedila je 900 grama, a dimenzije su mu 260 x 165 milimetara. Monarch Collection je kolekcija posuda za cijeđenje koja dolazi iz Alveusa, a posebna je po tome što se može naručiti u različitim bojama – uz već dobro poznat inox tu je i zlatna, brončana i antracit. Veličina mu je 420 x 200 x 72 milimetra. No, ako vam je potrebno cjedilo za sudoper sa širim rupama namijenjeno za veće namirnice, provjerite Alveus košaricu za sudoper dimenzija 345 x 315 x 115 milimetara. Radi se o kromiranom cjedilu težine jednog kilograma koja će vam odlično doći kod pranja i cijeđenja većeg voća kao što su jabuke, kruške, breskve ili većih listova salate, kelja, kupusa. U ponudi je i Alveus stalak roll – up od plemenitog nehrđajućeg čelika veličine 450 x 325 milimetara, a poseban je po tome što se može zarolati i pohraniti kada vam ne treba, a onda opet odrolati i namjestiti na dio sudopera u koji vam najbolje odgovara.

Dozatori za deterdžent mogu biti samostojeći ili ugradbeni. Kada govorimo o ugradbenima, znači da se dozator ugradi u sklopu sudopera te se iznad površine sudopera vidi samo gornji dio koji se pritisne i iz njega izlazi deterdžent dok se spremnik samog deterdženta nalazi ispod vidljive površine. Grohe ugradbeni dozator za tekući sapun Authentic privući će vas lijepim dizajnom, a također i činjenicom da ima čak pet godina garancije. U ponudi imamo i samostojeći Alveus dozator deterdženta od pola litre.

Pod sifonima za sudoper nudimo vam ovaj dio za Alveus i Deante sudopere. Odaberite jednostruke ili dvostruke sifone, push up ili pop up, s grlom ili bez, ovisno od toga koji model sudopera imate.

U kategoriji 'ostalo' nudimo vam niz proizvoda koji će uvijek dobro doći – poklopce za sudopere, pastu za čišćenje granitnih sudopera, razni pribor za pričvršćivanje sudopera i dijelova za sudoper te poklopce za odvod sudopera.