Deante kompleti za tuširanje

04.25.22. #Novost

Deante je poljski brand najvećim dijelom fokusiran na proizvodnju kupaonske opreme i na svjetskom je tržištu prisutan već više od 30 godina. Kompanija veoma ulaže u kreativnost i stvaranje novih proizvoda im je prioritet, a to čine preko suradnje s mladim i svježim dizajnerima. Osim kupaonske opreme, proizvode i opremu za kuhinje u ponudi imaju preko 1.500 proizvoda visoke kvalitete i vrhunskog dizajna.

U našoj web trgovini imamo mnoštvo proizvoda iz ove tvrtke, ali trenutno vam želimo skrenuti pozornost na komplete za tuširanje Deante na kojima možete ostvariti popust od 4 %. Prilikom naručivanja u za to predviđeno mjesto unesite kod SUPER4 i ostvarit ćete popust od 4 %. Radi se o kompletima za kadu i za tuš.

Primjerice, jedan od proizvoda na ovoj posebnoj akciji je Deante trostruki kupaonski komplet za kadu Anemon BCZ 013M. Radi se o izrazito modernoj liniji koja ima dugogodišnje jamstvo od čak 7 godina! Armatura je opremljena i modernom tehnologijom pomoću koje se istiskuje kisik iz vode, a protok postaje mekši i blaži te je ujedno i manja potrošnja vode što je važno zbog štednje. Također je na izvlačenje i jednoručna.

Ako imate tuš kabinu ili preuređujete kupaonicu pa ste se odlučili za postavljanje tuša, sigurno će vas zanimati sljedeći proizvod na našoj eMundia.hr trgovini: Deante komplet za tuširanje Anemon NAC 09AP. U kompletu ćete pronaći ručni i nadglavni tuš te ručku za puštanje vode i njezino preusmjeravanje s jednoga na drugi. Dizajn tuševa oduševit će sve ljubitelje ravnih, modernih, jednostavnih i pomalo spartanskih linija. Nadglavni tuš je veličine 200 x 200 mm i posebno se ističu njegove čiste i minimalističke linije. Garancija na cijeli komplet je 7 godina što govori o kvaliteti proizvoda. Ne zaboravite unijeti kod SUPER4 kako biste ostvarili popust od 4 %.

Tu je i Deante komplet za tuširanje Joko NBJ 041K. Glava ovog tuša je kromirana te ima sustav pomoću kojeg se smanjuje talog vodenog kamenca, što je problem u mnogim kućanstvima u Hrvatskoj budući smo poznati po izrazito tvrdoj vodi. Komplet ima garanciju od 5 godina, a tuš ima nekoliko vrsta mlazova tako da svako tuširanje može postati i pravi mali spa tretman – kišni mlaz, hidromasažni mlaz, mekani mlaz te miješani mlaz.

Deante kupaonski komplet za kadu Cynia BCYO 010M idealan je ukoliko želite opremiti cijelu kupaonicu ili barem dio nje. Naime, radi se o kompletu 6 u 1 u kojem ćete dobiti kupaonsku armaturu i za umivaonik i za kadu, gornji dio sifona za zatvaranje i otvaranje odvoda za vodu, tuš, nosač i cijev. Armatura je jednoručna, sve je izrađeno od kroma te je opremljena tehnologijom za manju potrošnju vode, a cijeli set ima garanciju od 7 godina. Ako k tome dodate i popust od 4 % pomoću upisivanja koda SUPER4, radi se o sjajnoj ponudi, zar ne?

Za kraj tu je i Deante komplet za tuširanje JOKO NBJ 05PK – ovo je ručni tuš s 5 funkcija, odnosno imat ćete različite mlazove – 2 miješana, hidromasažni, kišni mlaz te mlaz vodene maglice. Tu je i sustav protiv nakupljanja vodenog kamenca, a garancija je 5 godina.