Besplatna dostava za kupovinu Sanotechnik proizvoda iznad 1000 kuna

03.10.22. #Članki

Besplatna dostava uvijek dobro dođe, a posebice kada se radi o većem proizvodu koji sam po sebi odnosi veći dio predviđenog budžeta. Mi u eMundia.hr web trgovini ovo smo shvatili i zato smo odlučili izdvojiti neke od naših proizvoda i počastiti vas besplatnom dostavom. Što kažete na to?

Radi se o Sanotechnik kupaonskim proizvodima, a za sve narudžbe njihovih artikala iznad tisuću kuna dajemo vam besplatnu dostavu. Kao što se možete i uvjeriti u našoj web trgovini, mnogo je Sanotechnik proizvoda koji su atraktivni i predmet želja za brojne kupaonice i ako ste razmišljali o kupovini jednog ili nekoliko njih, sada je pravo vrijeme za to.

Primjerice, jedan od odličnih proizvoda koji ulazi u ovu ponudu je Sanotechnik kupaonski komplet s osvjetljenjem Fiora 70 antracit. U paketu je ormarić s dvije ladice u prekrasnoj boji antracita, umivaonik od umjetnog mramora te ogledalo koje u sebi ima ugrađeno svjetlo, utičnicu i prekidač. Ovaj komplet proizveden je u Europi, karakterizira ga visoki sjaj, a osim u boji antracita, vrata ladica mogu biti i u bijeloj te bordo. Jamstvo je 12 mjeseci. Želite li modernu kupaonicu, ovaj komad namještaja svakako će vam to i omogućiti.

Sanotechnik polukružna tuš kabina s kliznim vratima Q-Line ima dimenzije 80 x 80 x 190 cm i sigurnosno staklo debljine 5 mm koje je ujedno i matirano. Profil je bijeli aluminijski, a ručke od bijele plastike. Koračići za vrata se vrlo lako skidaju i montiraju. Moramo napomenuti kako tuš kada nije uračunata u cijenu i potrebno ju je posebno naručiti. Jamstvo na ovaj proizvod je 12 mjeseci.

A kada govorimo o tuš kadama, u ponudi ih imamo mnogo, jedna od Sanotechnik tuš kada je polukružna kada Zeus 90 x 90 x 5 cm od lijevanog akrila u bijeloj boji. Radi se o ugradbenoj kadi koja ima garanciju 12 mjeseci. No, ako više odgovara kvadratna tuš kada za prostor vaše kupaonice, imamo i za to rješenje u našoj web trgovini eMundia.hr. Sanotechnik kvadratna tuš kada Venus 90 - 90 x 90 x 5.5 cm u bijeloj boji. Proizvedena je u Europskoj uniji, vrlo je jednostavna za čišćenje te ima antibakterijsku zaštitu, a za sve ekološke osviještene važno je istaknuti kako ju je moguće stopostotno reciklirati.

Ako ste ipak obožavatelj kada za kupanje, ističemo Sanotechnik samostojeću kadu za kupanje Liverpool. Radi se o kadi lijepog dizajna, mekih i oblih linija koje nas odvode u neka stara vremena, dok su ljudi više koristili kade i namakali se u njima i tako okrepljivali i tijelo i duh. Dužina joj je 170 cm, visina 60 cm, a širina 80 cm i bijele je boje. A za još bolji doživljaj kupanja u kadi tu je i Sanotechnik samostojeća kada za kupanje Empire koja će vas zasigurno oduševiti svojim retro izgledom, prije svega originalnim dodatkom – kromiranim nožicama!

Za kraj predstavljamo jedno ogledalo – Sanotechnik ogledalo s okvirom bez osvjetljenja. Ima dimenzije 40 x 90 x 2 cm i odlično se slaže sa Sanotechnik samostojećim umivaonicima koje također možete provjeriti u našoj trgovini eMundia.hr. Jamstvo je 12 mjeseci.