Alveus sudoperi na akciji

04.20.22. #Akcije

Alveus je jedan od najpoznatijih, ako ne i najpoznatiji slovenski izvozni proizvod. Vlasnik branda je slovenska tvrtka Kovinoplastika Lož koja već više od pedeset godina proizvodi kuhinjske sudopere te pripadajuću opremu. Odlikuje ih visoka kvaliteta i primjerena cijena, a ono u što se posebno ulaže posljednjih nekoliko godina je ekološki standard. Naime, tvornica u kojoj se proizvode Alveus sudoperi i oprema smještena je u posebno osjetljivom dijelu Slovenije u kojem se ističe Križna jama i Cerkniško jezero, stoga bilo kakvo zadiranje u prirodu ne dolazi u obzir. Posebno se pazi na otpadne vode i koriste materijali koji se u cijelosti mogu reciklirati, a kupcima se Alveus proizvodi šalju u ekološkom pakiranju u kojem je stiropor zamijenjen kartonom.

Zbog svega ovoga posebno nam je drago što u svojoj web trgovini možemo ponuditi Alveus sudopere na posebnoj akciji od 10 %. Naime, prilikom kupovine potrebno je unijeti kod SUPER10 i to je sve – ostvarit ćete popust od 10 %. Možda je upravo proljeće kada se priroda budi i sve cvjeta pravo vrijeme i da vaša kuhinja procvjeta i razbudi se iz zimskog sna uz odlične Alveus sudopere!

Alveus jednostruki sudoper s cjedilom Form 40 – inox Satin jedan je od proizvoda iz našeg asortimana. Radi se o seriji proizvoda Form koju odlikuju jasne linije i okrugli oblici. Form 40 Satin ima okruglo korito i duguljasti dio za cijeđenje, od nehrđajućeg čelika je koji se može 100 % reciklirati i lako se održava te je reverzibilan, dakle može se naručiti s dijelom za cijeđenje i lijevo i desno. Garancija na ovaj jedinstveni proizvod je 5 godina, a ugradnja brza i jednostavna. Prilikom čišćenja bitno je naglasiti da se ne smiju koristiti jake kemikalije niti abrazivna sredstva te grube spužve.

Još jedan Alveus sudoper koji je na popustu od 10 % uz upis koda SUPER10 je i Glassix UP 40 od crnog kaljenog stakla. Ovo je posebno dizajniran sudoper koji će oduševiti sve ljubitelje modernog stila. Radi se o reverzibilnom sudoper kod kojeg gornji, stakleni dio može biti ili u bijeloj ili u crnoj boji. Sama posuda sudopera je od inoxa, a kod čišćenja i staklene i inox površine potrebno je paziti da se ne koriste jaka i abrazivna sredstva i spužve kako ne bi došlo do oštećenja, a također ne zaboravite ni da se na staklenoj površini ne smije ništa rezati da se ne bi oštetila. Garancija na ovaj sjajan proizvod je 5 godina.

Ako ste ipak ljubitelj dvostrukih sudopera i klasičnih linija, u ponudi imamo Alveus Elegant 40 dvostruki sudoper. Radi se o elegantnom i svevremenom četvrtastom sudoperu koji će se odlično uklopiti u svaku kuhinju. Veliko korito ima dubinu od čak 190 mm, a garancija je 5 godina.

Za neobične i manje kuhinje te osobe koje vole nestandardne materijale i oblike, svakako predlažemo Alveus jedan i pol sudoper Cadit 70 carbon. Ima čiste i minimalističke linije, a poseban dizajn oduševit će mnoge. Treba istaknuti kako je izrađen od granitnog materijala koji je posebno otporan na visoke i niske temperature te sve vrste habanja. Može se naručiti u čak 5 različitih boja, a garancija mu je 5 godina.