Kombinirani štednjaci

Idealna opcija za upotrebu u svim kuhinjama su kombinirani štednjaci, jer vam nude više izbora u svakom trenutku, tako da možete uživati ​​u blagodatima različitih ploča za kuhanje. Iako vam plinski štednjak omogućuje preciznu i trenutnu kontrolu topline, električni štednjak je sjajan jer njegova površina grijanja omogućuje ravnomjernu raspodjelu topline.

Štednjaci koji vam nude sve navedeno i još više su upravo kombinirani štednjaci, a vi možete odabrati onaj koji je kreiran u potpunosti prema vašim željama i potrebama. Sami kombinirani štednjaci dostupni su u nekoliko verzija. Često vidimo štednjake s tri plinska plamenika i jednom električnom pločom za kuhanje, a to također može zamijeniti staklokeramička ploča za kuhanje.

Naravno, postoje i kombinirani štednjaci s dva ili samo jednim plinskim plamenikom, dok ostatak površine zauzimaju električne ili staklokeramičke ploče za kuhanje. Naši kombinirani štednjaci također imaju neophodnu pećnicu ugrađenu u dno. Kliknite OVDJE za više detalja o štednjacima ili ih pročitajte u samim opisima proizvoda.