Prije no što je električna energija postala dostupna svima. U kuhinjama su se nalazili samostojeći štednjaci koji su koristili drva ili ugljen. Danas to predstavlja prošlost te su samostojeći štednjaci na struju standard u svakom kućanstvu.

Kao dio bijele tehnike, samostojeći štednjaci su isprva dolazili u bijeloj boji i do danas se velik broj  štednjaka proizvodi u istoj. S razvitkom tehnologija, samostojeći štednjaci su dobijali određene nadogradnje. U ponudi su i štednjaci sa indukcionim pločama koji na vrhu štednjaka imaju ravnu i estetski uređenu  plohu na koju ide odgovarajuće posuđe. Samostojeći štednjaci posjeduju pećnicu za pečenje jela ili pripravak slastica dok se ispod pećnice nalazi prostor za odlaganje.

Prilikom kupnje obratite pažnju da li Vaš dom posjeduje trofazni ili monofazni priključak za električnu energiju pošto su na tržištu dostupne obje verzije. Ukoliko nemate namjeru mijenjati svo posuđe, preporučamo Vam klasični samostojeći štednjak koji je ujedno i jeftiniji od onih da indukcionim pločama.

Postavi padajućim redosljedom

11 Artikal(a)

Postavi padajućim redosljedom

11 Artikal(a)