Jedan od nezaobilaznih kućanskih aparata u svakoj kuhinji je mikrovalna pećnica. Svojim brzim podgrijavanjem, odmrzavanjem ili kuhanjem predstavljaju idealan uređaj za one koji žive brz način života.

Princpip na kojem funkcioniraju mikrovalne pećnice je emisija elekromagnetnog zračenja na hrani veličine mikrovalova. Ovakav proces je poznat kao dielektrično zagrijavanje.

Iako smo spomenuli zračenje, mikrovalne pećnice nisu uređaji koji mogu naštetiti Vašem zdravlju čak i ako ste svakodnevno izloženi ovom tipu zračenja. Sve mikrovalne pećnice posjeduju Faradejev kavez koji sprječava prodiranje bilo kakvog zračenja iz mikrovalne pećnice ka okolini. Zato se i preporučuje da se pećnice koriste samo kada su zatvorene, te da se ne otvaraju tokom rada.

Suvremene pećnice su napravljene po najnovijim standardima kako bi optimizirano radile te posjeduju razne funkcije kao što su odmrzavanje, podgrijavanje čaja, kave itd.

Jedan od najvećih opreza na koje biste trebali obratiti pažnju jeste da ne koristite posuđe koje ima metalne ukrase na sebi ili metal u svom sastavu. Time značajno štetite mikrovalnu i riskirate kvar.

Postavi padajućim redosljedom

2 Artikal(a)

Postavi padajućim redosljedom

2 Artikal(a)

Sortiraj po

Dodaj uvjet prikaza

Kategorija
  1. Ugradbene mikrovalne pećnice (1)
Dostava
  1. Na Zalogi (1)
Cijena
  1.  
    kn1343
    kn1813
Proizvođač
  1. Amica (2)
Prostornina pečice
  1. 20 l (1)