ALVEUS jednostruki sudoper Monarch Quadrix 50 – antracit (1103383)

Kôd proizvoda: 1103383
Predviđena dostava: do 19 radnih dana
4,988.93 kn
Cijena s 25% PDV-a
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 19 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 16.06.2022

Opis

Svaka kuhinja zaslužuje izvanredan sudoper. S grupom sudopera Monarch Collection u asortiman sudopera marke Alveus dodali smo plemenite nijanse nehrđajućeg čelika. Određeni modeli sudopera mogu zablistati u vašoj kuhinji mogu u različitim nijansama. Metalni sjaj sudopera daje kuhinji dašak mističnosti, a zahvaljujući posebnoj tehnologiji nanošenja površinskog sloja odlikuje se unikatnom nijansom. Dobar izgled i funkcionalnost upotpunili smo dodatnom opremom (drvena ili staklena ploča za rezanje, posudica za cijeđenje od nehrđajućeg čelika).

Sudopere iz grupe Monarch Collection možete upotpuniti kuhinjskim armaturama Alveus Monarch ili armaturama iz standardnog prodajnog programa.

Tehnički podaci: 

 • Širina sudopera: 550 mm
 • Dubina sudopera: 450 mm
 • Veličina korita: 500 x 400 x 200 mm
 • Broj korita: 1
 • Oblik sudopera: jedan i pol
 • Min. širina ormarića: 60 cm
 • Dubina glavnog korita: 200 mm
 • Način ugradnje: površinski ugradbeni
 • Materijal: inox
 • Izvedba sudopera: reverzibilni
 • Dostupno u različitim bojama: zlatna, antracit, brončana, boja bakra
 • Priložena oprema: odvodno grlo

Sifon nije priložen.

sPovršinski ugradbeni sudoper ugrađuje se u kuhinjski pult i na taj se način dobiva monolitna radna površina. Tanki, gotovo neprimjetni rubovi korita sudopera omogućuju brzo i lagano čišćenje, a ugradnja je vrlo jednostavna. Na raspolaganju je bezbroj kombinacija, a dimenzije korita također se mogu odabrati po želji.

fPotpuno ugradbeni sudoperi ugrađuju se u kuhinjski pult. Sustav ove vrste ugradnje ima prednosti jer ujednačena linija ruba sudopera s kuhinjskim pultom omogućuje brzo i jednostavno održavanje potrebnih higijenskih uvjeta i zavidnu estetsku vrijednost kuhinjskih površina. Takve otvorene mogućnosti omogućavaju korisniku da realizira i najzahtjevnije ideje. 

Upute

Nakon postavljanja kuhinjski sudoper temeljito treba očistiti od svih nečistoća, posebice željeznih strugotina, jer dulji kontakt takvih čestica s mokrom površinom sudopera može izazvati hrđave mrlje na površini! Pravilnim i redovitim čišćenjem ALVEUS kuhinjskih sudopera održava se ugodan i estetski izgled na zadovoljstvo svakog korisnika. Za čišćenje kuhinjskih sudopera ALVEUS od nehrđajućeg čelika (nehrđajući čelik CrNi 18/10) upotrebljavajte mekane krpe i tekuća sredstva za čišćenje u domaćinstvu. Nikada ne upotrebljavajte sredstvo za čišćenje srebra, čeličnu vunu za čišćenje, izbjeljivač ili abrazivna sredstva i nikad ne stavljajte posuđe ili alate izrađene od nezaštićenog (ugljičnog) čelika na sudoper. To može prouzročiti površinske ogrebotine, tvrdokorne mrlje ili čak trajno oštećenje korita. U slučaju da sudoper dođe u dodir s jakim kiselinama, treba ga odmah isprati velikom količinom čiste vode. Kako biste izbjegli stvaranje mrlja, na sudoperu ne ostavljajte hranu ili tvari s korozivnim djelovanjem (voćni sok, kuhinjska sol, ocat, senf, salamura, majoneza i slično).  Preporučujemo da kuhinjski sudoper ALVEUS nakon upotrebe osušite mekanom krpom jer ćete na taj način spriječiti stvaranje mrlja od kamenca na površini sudopera.
Sve pritužbe koje proizlaze iz nepridržavanja ovih uputa nisu opravdane.

Čišćenje i održavanje sudopera (kuhinjskih)

Održavanje je jednostavno. Sudopere čistimo običnim tekućim sredstvima za čišćenje u kućanstvu ili finim abrazivnim sredstvima za čišćenje posuđa od nehrđajućeg čelika. Jednostavno isperite svakodnevne mrlje i naslage tijekom pranja čistom vodom, a zatim obrišite sudoper mekanom i čistom krpom. 
Na taj način izbjegavamo nakupljanje kamenca. Mrlje (voćni sokovi, kava, čaj ...) odmah obrišite tekućim deterdžentom i mekom krpom i isperite čistom vodom. Ostale mrlje (vodene boje, crnilo...) odmah obrišite krpom natopljenom u razrijeđenom alkoholu i isperite čistom vodom. Za svakodnevno uklanjanje kamenca možete upotrebljavati ocat, ostaviti ga da djeluje nekoliko minuta, a zatim isprati čistom vodom i obrisati površinu čistom krpom. Čišćenje grubim abrazivnim sredstvima i grubim spužvama nije dopušteno jer mogu matirati ili ogrebati glatku površinu sudopera.

Ne izlažite sudoper jakim kemikalijama kao što su:

 • kiseline i baze koncentracije veće od 10 %
 • sredstva za čišćenje u kojima koncentracija aktivne tvari prelazi 5 %
 • sredstva za skidanje lakova
 • sredstva za čišćenje pećnica.

U slučaju kontakta površinu odmah isperite vodom. Ne stavljajte vruće posuđe koje izvadite iz pećnice ili skinete s ploče za kuhanje (vruće tave, lonce, posuđe) na cjedilo ili na dno sudopera.Tijekom ulijevanja kipuće vode u sudoper, obavezno pustite da teče i hladna voda.
Ne režite izravno na površini sudopera.

Garancija: 5 godina
Širina korita: 550 mm
Dubina korita: 450 mm
Inačica korita: Reverzibilna
Oblik korita: Jednostruko
Min. širina ormarića: 60 cm
Dubina glavne posude: 200 mm
Cjedilo: NE
Materijal korita: Inox
EAN: 3838997444715

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ALVEUS jednostruki sudoper Monarch Quadrix 50

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate za pisanje recenzije