ALVEUS jedan i pol sudoper s cjedilom Line 70 – inox satin (1065684)

Kôd proizvoda: 1065684
Predviđena dostava: do 19 radnih dana
1,245.56 kn
Cijena s 25% PDV-a
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: do 19 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 01.09.2022

Opis

Kuhinjski sudoper Line uz pomoć raznih drugih dodataka olakšava rad u kuhinji. Sastavljanje različitih kombinacija dodataka iznimno je jednostavno i može se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Sudoperi Line izrađeni su od kvalitetnog nehrđajućeg čelika i dostupni su modeli s različitim površinskim strukturama.

Tehnički podaci: 

 • Širina sudopera: 790 mm
 • Dubina sudopera: 500 mm
 • Broj korita: 1,5
 • Veličina korita: 340 x 420 x 160 mm i 148 x 300 x 75 mm
 • Oblik sudopera: jedan i pol
 • Min. širina ormarića: 60 cm
 • Dubina glavnog korita: 160 mm
 • Način ugradnje: ugradbeni 
 • Veličina korita: 340 x 420 x 160 / 148 x 300 x 75 mm
 • Izvedba sudopera: reverzibilni
 • Materijal: inox
 • Struktura materijala: satin ili leinen
 • Isporučena oprema: Sifon

ugradbeniUgradbeni sudoperi Alveus ugrađuju se u kuhinjski pult i dio su povezane radne površine. Napravi se izrez odgovarajuće veličine, u njega se ubacuje korito odozgo i pričvršćuje se priloženim stezaljkama. 

Upute

Nakon postavljanja kuhinjski sudoper temeljito treba očistiti od svih nečistoća, posebice željeznih strugotina, jer dulji kontakt takvih čestica s mokrom površinom sudopera može izazvati hrđave mrlje na površini! Pravilnim i redovitim čišćenjem ALVEUS kuhinjskih sudopera održava se ugodan i estetski izgled na zadovoljstvo svakog korisnika. Za čišćenje kuhinjskih sudopera ALVEUS od nehrđajućeg čelika (nehrđajući čelik CrNi 18/10) upotrebljavajte mekane krpe i tekuća sredstva za čišćenje u domaćinstvu. Nikada ne upotrebljavajte sredstvo za čišćenje srebra, čeličnu vunu za čišćenje, izbjeljivač ili abrazivna sredstva i nikad ne stavljajte posuđe ili alate izrađene od nezaštićenog (ugljičnog) čelika na sudoper. To može prouzročiti površinske ogrebotine, tvrdokorne mrlje ili čak trajno oštećenje korita. U slučaju da sudoper dođe u dodir s jakim kiselinama, treba ga odmah isprati velikom količinom čiste vode. Kako biste izbjegli stvaranje mrlja, na sudoperu ne ostavljajte hranu ili tvari s korozivnim djelovanjem (voćni sok, kuhinjska sol, ocat, senf, salamura, majoneza i slično).  Preporučujemo da kuhinjski sudoper ALVEUS nakon upotrebe osušite mekanom krpom jer ćete na taj način spriječiti stvaranje mrlja od kamenca na površini sudopera.
Sve pritužbe koje proizlaze iz nepridržavanja ovih uputa nisu opravdane.

Čišćenje i održavanje sudopera (kuhinjskih)

Održavanje je jednostavno. Sudopere čistimo običnim tekućim sredstvima za čišćenje u kućanstvu ili finim abrazivnim sredstvima za čišćenje posuđa od nehrđajućeg čelika. Jednostavno isperite svakodnevne mrlje i naslage tijekom pranja čistom vodom, a zatim obrišite sudoper mekanom i čistom krpom. 
Na taj način izbjegavamo nakupljanje kamenca. Mrlje (voćni sokovi, kava, čaj ...) odmah obrišite tekućim deterdžentom i mekom krpom i isperite čistom vodom. Ostale mrlje (vodene boje, crnilo...) odmah obrišite krpom natopljenom u razrijeđenom alkoholu i isperite čistom vodom. Za svakodnevno uklanjanje kamenca možete upotrebljavati ocat, ostaviti ga da djeluje nekoliko minuta, a zatim isprati čistom vodom i obrisati površinu čistom krpom. Čišćenje grubim abrazivnim sredstvima i grubim spužvama nije dopušteno jer mogu matirati ili ogrebati glatku površinu sudopera.

Ne izlažite sudoper jakim kemikalijama kao što su:

 • kiseline i baze koncentracije veće od 10 %
 • sredstva za čišćenje u kojima koncentracija aktivne tvari prelazi 5 %
 • sredstva za skidanje lakova
 • sredstva za čišćenje pećnica.

U slučaju kontakta površinu odmah isperite vodom. Ne stavljajte vruće posuđe koje izvadite iz pećnice ili skinete s ploče za kuhanje (vruće tave, lonce, posuđe) na cjedilo ili na dno sudopera.Tijekom ulijevanja kipuće vode u sudoper, obavezno pustite da teče i hladna voda.
Ne režite izravno na površini sudopera.

Materijal korita: Inox
Struktura materiala: Saten
Garancija: 5 godina
Širina korita: 790 mm
Dubina korita: 500 mm
Inačica korita: Reverzibilna
Oblik korita: Jedno i pola
Min. širina ormarića: 60 cm
Dubina glavne posude: 160 mm
Cjedilo: DA
EAN: 3838997366130
Struktura materijala: Satin

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ALVEUS jedan i pol sudoper s cjedilom Line 70 – inox

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate za pisanje recenzije